Back Cover
Més detalls

Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers

PREMI LLIBRETER 2020

PREMI PROTAGONISTA JOVE 2020

Guanyadora del Lambda Literary Award, l’Stonewall Book Award de Narrativa LGTB i del Michael L. Printz Award de Narrativa Juvenil.

L’Aristòtil té quinze anys, és introvertit i està sempre enfadat amb el món. En Dante és un setciències que té una manera molt inusual de mirar-se la vida i les persones. Quan tots dos coincideixen a la piscina del barri, no sembla que tinguin massa en comú. En Dante sap nedar i l’Aristòtil, no. En Dante parla molt, i està molt segur d’ell mateix, i l’Ari dubta tota l’estona i li costa explicar les seves coses. En Dante només pensa en llibres, art i poesia, i l’Ari sempre està donant voltes al record del seu germà, a qui pràcticament no coneix perquè fa anys que és a la presó. Tots dos són mexicans, però en Dante és més aviat blanc i l’Ari té la pell fosca i els cabells negres.

Però quan comencen a quedar i a passar estones junts, descobreixen que els uneix una amistat especial, la mena d’amistat que et canvia la vida i dura per sempre. I és a través d’aquesta amistat que l’Ari i en Dante aprendran les veritats més importants sobre qui són i les persones que volen ser; aprendran a creure en ells mateixos, a fer-se grans i descobriran, junts, els secrets de l’univers.

 

Recomana Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers de

Títol

Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l\\'univers

Autor

Benjamin Alire Sáenz

Traducció

Maria Climent

Data de publicació

18 de setembre de 2019

ISBN

978-84-120069-3-3

PVP

14,95

Pàgines

344

Format

14 x 21,5. Rústica sense solapes.

Edat recomanada

+14

Autor

Benjamin Alire Sáenz