Dos llibres del nostre catàleg Finalistes del premi Protagonista Jove

Aquest any 2020, el jurat format per Júlia Baena (bibliotecària i crítica), Glòria Gorchs (bibliotecària), Pep Molist (bibliotecari, escriptor i crític), Veri Pena (llibretera) i Joan Portell (mestre, editor i crític) varen seleccionar Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers, de Benjamin Alire Sáenz i El dia dels trífids, de John Wyndham per a la categoria 15-16 anys.

El premi Protagonista Jove és una activitat de foment de la lectura que converteix els joves en jurats d’un premi literari. Seran ells qui decidiran quin llibre guanya el guardó i això el converteix en un premi únic.

Aquest any, com a novetat, s’oferirà als joves l’oportunitat d’inscriure’s directament i de forma individual (aquesta opció s’habilitarà a principis del curs 2020/2021). Poden participar els centres educatius, les biblioteques, les llibreries, els espais d’atenció a l’adolescència i les AFAS.

Els joves tindran tot un curs, acompanyats dels mediadors, per llegir les tres obres finalistes i discutir-les amb els companys. El dia 7 de maig del 2021 serà l’últim dia per emetre les votacions.

Moltes gràcies per aquest reconeixement!

Trobareu més informació en aquest document.

El nostre primer aniversari

5 juny, 2020

La lectura de clàssics a l'adolescència i la nova traducció de La crida del bosc

5 juny, 2020