Un llibre molt bèstia

Segur, segur que has sentit parlar d’aquest llibre. Encara que no ho sàpigues. Segur que tens algun llibreter, bibliotecari, mestre o familiar que el va llegir quan era jove i li va encantar. Perquè, no sé si t’ho hem dit, però és impossible que no t’agradi aquest llibre.

L’inici ja derrapa, va al gra.

L’Annabel té 13 anys i un bon dia, després d’una discussió, es desperta i s’adona que s’ha convertit en la seva mare! La nostra protagonista veu en aquest esdeveniment l’oportunitat perfecta per no haver d’anar a l’escola, no haver de lliurar la maleïda redacció de llengua, menjar-se les ungles tranquil·la i no rebre ordres de ningú durant tot el dia. Aviat, la jornada esdevindrà tan esbojarrada com original. On ha anat a parar, la seva mare? Serà capaç de tirar-ho tot endavant sense que la descobreixin?

Una història hilarant, divertida i original que estem segurs que t’encantarà. Que no? Et posem a prova. Abans t’hem avançat que segur segur coneixies aquesta història. Se n’han fet fins a tres adaptacions al cinema! L’última és de Disney de l’any 2003 i està protagonitzada per la Lindsay Lohan. Et deixem el trailer aquí per anar obrint boca!:

I si et quedes amb ganes de més, pots llegir les primeres pàgines fent clic aquí.

Ets professor i vols parlar del llibre a l’aula? Ets llibreter o bibliotecari i vols fer un club de lectura? Aquí trobareu unes guies dels nostres llibres que potser us ajudaran i ja sabeu on som pel que faci falta!

Lectures en lila

20 març, 2019

La tribu se't queda curta?

20 març, 2019